Halverwege

Ze zeggen wel eens dat je als een functie als voorzitter van een politieke partij krijgt je 100 dagen hebt om je positie te pakken. 100 dagen! Als dat waar is ben ik halverwege. Ben ik dan op koers?

Terug naar Groningen denk ik hier over na. Ben ik op koers? En ben ik dan ook al halverwege? Ik weet het niet. 6 weken geleden ben ik begonnen aan een van de mooiste klussen die ik ooit heb gedaan. Een hoop informatie is over mij heen gekomen, nieuwe kennis, nieuwe mensen, nieuwe werktijden. Een hoop verbazing. Een hoop genieten. Een hoop energie. Ik geniet volop en de eerste stappen worden gezet.

Vooruitlopend op de komst van een nieuwe directeur werk ik met de interim directeur Frank van Mil aan een strategisch plan voor de komende jaren. De samenwerking met de Eerste- en Tweede Kamer begint vorm te krijgen. En ook mijn ronde langs de afdelingen is begonnen. Ik heb oude gediende mogen toespreken en binnenkort volgen de nieuwe leden. Kortom ja de eerste stappen zijn genomen en de koers begint vorm te krijgen.

Ben ik halverwege? Ik hoop het niet. Daarvoor is dit veel te leuk. En gelukkig volgen na de eerste 100 dagen nog een hoop meer dagen.