Het land in

Vanaf deze week begint het leuke deel van het voorzitter zijn. Het land in. Hier heb ik erg naar uit gekeken. De komende weken wil ik eigenlijk elke week ergens in het land zijn. Waarbij naast bestuursleden en fractieleden ik ook vooral in gesprek wil met leden. Om die reden zal ik zoveel mogelijk aanschuiven bij de ‘gewone’ activiteiten in de afdelingen.

Heeft jouw afdeling binnenkort een ALV, een borrel of een andere leuke activiteit gepland, laat het mij weten en ik ga kijken of het me lukt in mijn agenda om erbij te zijn. Stuur de gegevens van de activiteit naar fleur@fleurgraeper.nl en ik laat weten of ik kom.

Wil je weten waar ik sowieso ben, kijk dan in mijn agenda. Deze zal ik proberen zo up to date mogelijk te houden.

Deze week begin ik in mijn eigen afdeling, D66 Groningen. En later deze week volgt D66 Rotterdam