kandidaat voor het voorzitterschap van D66

d66logoNa lang nadenken en na een groot aantal gesprekken heb ik besloten mij te kandideren voor het landelijk voorzitterschap van D66. Ik heb besloten mij te kandideren omdat we volgens mij als partij toe zijn aan de volgende stap op het groeipad. In de afgelopen jaren is hard gewerkt aan een verdere versterking en professionalisering van de partij. Dit heeft met name op landelijk niveau zeer goed uitgewerkt. Aan het versterken van de politieke kwaliteit heeft D66 voor een belangrijk deel de stijging in zetelaantal te danken. Nu is het zaak om ook de kwaliteit van de afdelingen en vereniging te versterken. Met mijn ervaringen zowel landelijk als lokaal denk ik dat in staat ben om die verbindingen te leggen.

Onder het kopje D66 kun je vinden waarom ik mij kandideer en wat jij van mij kunt verwachten als ik voorzitter word.

De komende weken zullen spannend zijn. Ik weet dat er waarschijnlijk nog een aantal zeer sterke kandidaten zich zullen melden. Maar tegen campagne voeren heb ik nog nooit opgezien. Ik hoop natuurlijk op jouw stem en steun te mogen rekenen. Op de pagina ‘hoe je mij kunt helpen‘ vind je wat je kunt doen.